Общие условия доставки и таможенного декларирования в Республике Узбекистан

Общие условия доставки и таможенного декларирования в Республике Узбекистан

General Terms of Delivery and Customs Declaration in the Republic of Uzbekistan

O'zbekiston Respublikasida yetkazib berish va bojxonada deklaratsiyalashning umumiy shartlari

НАСТОЯЩИМ ВЫ СОГЛАШАЕТЕСЬ С ПОЛИТИКОЙ КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТИ, А ТАКЖЕ НА ОБРАБОТКУ ПЕРСОНАЛЬНЫХ ДАННЫХ В СООТВЕТСТВИИ С НЕЙ.

ВВОДЯ КОНТАКТНЫЕ ДАННЫЕ ДРУГОГО ЛИЦА, ВЫ ПОДТВЕРЖДАЕТЕ И ГАРАНТИРУЕТЕ, ЧТО ВЫ УЖЕ ПОЛУЧИЛИ ЕГО СОГЛАСИЕ НА ОБРАБОТКУ ЕГО ПЕРСОНАЛЬНЫХ ДАННЫХ НА УСЛОВИЯХ ПОЛИТИКИ КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТИ И УВЕДЛОМИЛИ ЕГО ОБ ОБРАБОТКЕ ЕГО ПЕРСОНАЛЬНЫХ ДАННЫХ ALIEXPRESS, ПРОДАВЦОМ, У КОТОРОГО ВЫ ОФОРМЛЯЕТЕ ЗАКАЗ, И ИНЫМИ ЛИЦАМИ СОГЛАСНО ЭТОЙ ПОЛИТИКЕ.

YOU HEREBY CONSENT TO THE PRIVACY POLICY AND TO THE PROCESSING OF PERSONAL DATA IN ACCORDANCE WITH IT.

BY ENTERING THE OTHER PERSON'S CONTACT DETAILS, YOU CONFIRM AND WARRANT THAT YOU HAVE ALREADY RECEIVED HIS/HER CONSENT TO THE PROCESSING OF HIS/HER PERSONAL DATA UNDER THE TERMS OF THE PRIVACY POLICY AND HAVE NOTIFIED HIM/HER OF THE PROCESSING OF HIS/HER PERSONAL DATA BY ALIEXPRESS, THE SELLER WITH WHOM YOU PLACE AN ORDER, AND OTHER PERSONS UNDER THIS POLICY.

SIZ SHU MAXFIYLIK SIYOSOSATI, HAMDA UNGA MUVOFIQ SHAXSIY MAʼLUMOTLARGA QAYTA ISHLOV BERISHGA ROZILIGINGIZNI BERASIZ.

BOSHQA SHAXSNING ALOQA MA’LUMOTLARINI KIRITISH ORQALI SIZ ULARNING MAXFIYLIK SIYOSOSATI SHARTLARI ASOSIDA UNING SHAXSIY MA’LUMOTLARIGA QAYTA ISHLOV BERISHGA ROZILIGINI OLGANINGIZNI VA UNING ALIEXPRESS SHAXSIY MA'LUMOTLARIGA BUYURTMA QILGAN SHAXSNING, VA O'ZGA SHAXSNING BUYURTMASINI RASMIYLASHTIRAYOTGAN SOTUVCHI QAYTA ISHLOV BERISHINGIZ HAQIDA SIYOSATGA MUVOFIQ OGOHLANTIRGANINGIZNI TASDIQLAYSIZ VA KAFOLATLAYSIZ

 

 

 

ОБЩИЕ УСЛОВИЯ ДОСТАВКИ ВНУТРИ РЕСПУБЛИКИ УЗБЕКИСТАН

GENERAL TERMS OF DELIVERY WITHIN THE REPUBLIC OF UZBEKISTAN

O'ZBEKISTON RESPUBLIKASI BO'YICHA YETKAZIB BERISHNING UMUMIY SHARTLARI

ТЕРМИНЫ

DEFINITIONS

TERMINLAR

LAliExpress – для целей настоящего соглашения под LAliExpress понимается АЛИЭКСПРЕСС СИ-АЙ-ЭС ХОЛДИНГ ПТЕ. ЛТД. (регистрационный номер компании 201917627W; адрес регистрации: 189554, Сингапур, Брас Басах Роуд, 51, #01-21 Лазада Один (51 Bras Basah Road #04-08 Lazada One Singapore 189554)) или ее аффилированные лица, обеспечивающие операционную поддержку и управление торговой площадкой LAliExpress.ru (https://aliexpress.ru/).

For the purpose of this Agreement, LAliExpress shall mean ALIEXPRESS CIS HOLDING PTE. LTD. (company registration number 201917627W; registered address: 51 Bras Basah Road #01-21 Lazada One Singapore 189554) and its affiliates providing operational support and management of LAliExpress.ru marketplace (https://ru.laliexpress.com/).

LAliExpress - ushbu shartnoma maqsadlari uchun ALIEXPRESS CIS HOLDING PTE. LTD. (kompaniyaning roʻyxatga olish raqami 201917627W; roʻyxatga olish manzili: 51 Bras Basah Road #01-21 Lazada One Singapore 189554) yoki LAliExpress.ru (https://ru.laliexpress.com/) savdo platformasini operativ qo'llab-quvvatlash va boshqarishni ta'minlaydigan uning sho'ba korxonalari tushuniladi.

Товары – товары, доступные к покупке у продавцов в Республике Узбекистан на платформе LAliExpress.ru.

Goods shall mean goods available for purchase from sellers in the Republic of Uzbekistan at LAliExpress.ru platform.

Mahsulotlar - LAliExpress.ru platformasida O'zbekiston Respublikasidagi sotuvchilardan xarid qilish mumkin bo'lgan mahsulotlar.

Покупатель (или «Вы») – зарегистрированный пользователь LAliExpress.ru, физическое лицо, совершившее на LAliExpress.ru покупку Товаров, которые подлежат доставке на территорию Республики Узбекистан.

Buyer (or You) shall mean a registered user of LAliExpress.ru, an individual who has purchased Goods at LAliExpress.ru that are to be delivered in the territory of the Republic of Uzbekistan.

Xaridor (yoki "Siz") - LAliExpress.ru saytining ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchisi, LAliExpress.ru saytida O'zbekiston Respublikasi hududiga yetkazib berilishi kerak bo'lgan mahsulotlarni xarid qilgan jismoniy shaxs bo'lib hisoblanasiz.

Уполномоченный оператор:

 – АО «Узбекистон почтаси» адрес: 100000, г. Ташкент, ул. Алайская, дом 1, р/с 20210000900155266001,АКБ «ALOQA BANK»,МФО-00401, ИНН-200833833, OKOHX-52100, тел: 71 233-57-47;

Authorized Operator shall mean

- AO Uzbekiston Pochtasi, address: 100000, Tashkent, Alayskaya St., 1, settlement account 20210000900155266001, ACB ALOQA BANK, MFO (bank's code) 00401, INN [tax identification number] 200833833, OKONKH [general classifier of economy branches] 52100, tel.: 71 233-57-47;

Vakolatli operator

– “O‘zbekiston pochtasi” AJ manzil: 100000, Toshkent sh., Alayskaya ko'ch, 1-uy, h/r 20210000900155266001, ATB “ALOQA BANK”, MFO-00401, STIR-200833833, OKONX-52100, tel: 71 233-57-47;

- ИП ООО «UZUM MARKET» (зарегистрированное за номером Рег. Номер: 2040163 ИНН: 309376127. Юридический адрес: Республика Узбекистан, г. Ташкент, Яккасарайский район, ул. Бешчинар, д.2.);

- UZUM MARKET FE LLC (registration number 2040163, INN [tax identification number]: 309376127. Registered address: Republic of Uzbekistan, Tashkent, Yakkasaray District, Beshchinar St., 2);

- «UZUM MARKET» MChJ XK (ro'yxatdan o'tgan Reg. Raqami bo'yicha: 2040163 STIR: 309376127. Yuridik manzili: O‘zbekiston Respublikasi, Toshkent sh., Yakkasaroy tumani, Beshchinor ko'ch., 2-uy.);

а также иные компании, осуществляющие доставку Товаров на территорию Республики Узбекистан, а также компании осуществляющие доставку по территории Республики Узбекистан.

as well as other companies delivering the Goods to and throughout the territory of the Republic of Uzbekistan.

shuningdek, Mahsulotlarni O‘zbekiston Respublikasi hududiga Tovarlarni yetkazib beruvchi boshqa korxonalar, hamda, O‘zbekiston Respublikasi hududi orqali yetkazib beruvchi korxonalar.

СОГЛАСИЕ С УСЛОВИЯМИ УСЛУГ

ACCEPTANCE OF TERMS OF SERVICES

XIZMAT KO'RSATISH SHARTLARIGA ROZILIK

Оплачивая Товар, для целей исполнения договоров с Вами, Вы предоставляете LAliExpress право на передачу Уполномоченному оператору информации о номере и дате Вашего заказа. LAliExpress не несет ответственности за обработку данных, предоставляемых Вами Уполномоченному оператору, и никаким образом в данной операции не участвует.

By paying for the Goods, for the purpose of performing agreements with You, you authorize LAliExpress to transfer information on the number and date of Your order to the Authorized Operator. LAliExpress is not responsible for the processing of the data provided by You to the Authorized Operator and is not in any way involved in it.

Mahsulotlar uchun to'lovni amalga oshirish orqali siz bilan tuzilgan shartnomalarni bajarish maqsadida siz LAliExpress-ga buyurtmangiz raqami va sanasi haqidagi ma'lumotlarni vakolatli operatorga taqdim etish huquqini berasiz. LAliExpress Siz tomondan Vakolatli operatorga taqdim etilgan ma'lumotlarni qayta ishlov berish uchun javobgar emas va hech qanday tarzda bu jarayonda ishtirok etmaydi.

В целях исполнения договоров с Вами Покупатель выражает свое безусловное согласие на обработку (в том числе сбор, систематизацию, хранение, изменение, дополнение, использование, распространение (в том числе передачу, трансграничную передачу, включая трансграничную передачу в Германию, Сингапур), предоставление, обезличивание, удаление, уничтожение и иные действия автоматизированным, механическим, ручным или иным способом по усмотрению LAliExpress) своих персональных данных (включая Ваше имя, имя пользователя, почтовый адрес (-а), контактный номер и / или адрес электронной почты) LAliExpress и выражает согласие с передачей персональных данных для обработки и обработкой в аналогичном объеме персональных данных продавцом для передачи Ваших персональных данных логистическим партнерам для цели исполнения обязанностей по договору купли-продажи товара, доставки Товара, ее подрядчиками, включая Уполномоченного оператора, а также обработкой в аналогичном объеме персональных данных Покупателя, полученных LAliExpress от указанных лиц, для целей исполнения договоров с Покупателем, и гарантирует, что имеет право предоставлять аналогичное согласие на обработку персональных данных в отношении третьих лиц (получателей покупок) в случае предоставления нам персональных данных таких лиц, а также, что им получено согласие таких третьих лиц (получателей покупок) на предоставление нам их персональных данных для указанных целей. Покупатель несет ответственность за нарушение данного положения в соответствии с применимым законодательством. Срок хранения персональных данных определяется датой достижения целей их сбора и обработки.

To perform agreements with You the Buyer gives unconditional consent to the processing (including collection, systematization, storage, modification, addition, use, distribution (including transfer, cross-border transfer, in particular, cross-border transfer to Germany, Singapore), provision. depersonalization, deletion, destruction and other actions, whether automatically, mechanically, manually or otherwise at the discretion of LAliExpress) of his/her personal data (including Your name, user name, mailing address(es), contact number and/or email address) by LAliExpress and agrees with the transfer of personal data for processing and processing in a similar amount of personal data by the seller for the transfer of Your personal data to logistics partners for the purpose of performance of obligations under the contract of sale and purchase of goods, delivery of the Goods, its contractors, including the Authorized Operator, as well as processing in a similar the amount of personal data of the Buyer received by LAliExpress from the above persons for the purposes of performing contracts with the Buyer, and warrants that he/she has the right to provide similar consent to the processing of personal data in relation to third parties (recipients of purchases) in the event that personal data of such persons is provided to us, and that they have obtained the consent of such third parties (recipients of purchases) to provide their personal data to use for the above purposes. The Buyer shall be liable for the breach of this provision in accordance with the applicable law. The period of storage of personal data is determined by the date of achievement of the objectives of their collection and processing.

Siz bilan tuzilgan shartnomalarni bajarish uchun Xaridor yig'ish, tizimlashtirish, saqlash, o'zgartirish, qo'shish, foydalanish, tarqatish (jumladan, transchegara o'tkazish, shu jumladan Germaniya, Singapur, Xitoydan transchegara o'tkazish, shaxsiy ma'lumotlaringizni LAliExpressdagi (shu jumladan ismingiz, foydalanuvchi ismingiz, pochta manzilingiz(laringiz), aloqa raqamingiz va/yoki elektron pochta manzilingiz, ro'yxatga olish manzilingiz, pasport seriya va raqamingiz, hamda boshqa pasport ma'lumotlaringiz)-ni avtomatlashtirilgan, mexanik, qo'lda yoki LAliExpress ixtiyoriga ko'ra boshqa yo'l bilan shaxsiysizlashtirish, blokirovka qilish, o'chirib tashlash, yo'q qilish va boshqa harakatlarga so'zsiz roziligini bildiradi. Xaridor tovarlarni sotib olish va sotish, yetkazib berish bo'yicha shartnoma asosida majburiyatlarni bajarish maqsadida shaxsiy ma'lumotlaringizni logistika hamkorlariga o'tkazish uchun sotuvchi tomonidan shaxsiy ma'lumotlarga shunga oxshash hajmga qayta ishlov berish va qayta ishlov berish uchun shaxsiy ma'lumotlarni topshirishga, LAliExpress pudratchilari, subpudratchilari, shu jumladan Vakolatli operatori tomonidan Tovarni yetlkazib berish, shuningdek, LAliExpress tomonidan xaridor bilan shartnomalar tuzish uchun ushbu shaxslardan olingan Xaridorning shaxsiy ma'lumotlarini shunga o'xshash hajmga qayta ishlov berishga roziligini beradi. Shuningdek, Xaridor bizga bunday shaxslarning shaxsiy ma'lumotlarini taqdim etgan taqdirda, uchinchi shaxslarga (sotib oluvchilarga) nisbatan shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga shunga o'xshash rozilikni berish huquqiga ega ekanligini kafolatlaydi, shuningdek, u bunday uchinchi shaxslarning (sotib oluvchilarning) belgilangan maqsadlarda bizga shaxsiy ma'lumotlarni taqdim etishga roziligini beradi. Xaridor ushbu qoidani buzganlik uchun amaldagi qonunchilikka muvofiq javobgar bo'ladi. Shaxsiy ma'lumotlarni saqlash muddati ularni to'plash va qayta ishlov berish maqsadlariga erishish sanasi bilan belgilanadi.

Настоящие Условия могут быть изменены LAliExpress без какого-либо специального уведомления, новая редакция Условий вступает в силу с момента ее размещения в сети Интернет по следующему адресу (https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz), если иное не предусмотрено новой редакцией Условий. Действующая редакция Условий всегда находится на странице по адресу https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz.

The Terms can be amended by LAliExpress without any special notice; new version of the Terms shall enter into force when posted online at the following web address (https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz), unless otherwise provided for in the new revision of these Terms. The current version of the Terms is always available at https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz.

Ushbu Shartlar LAliExpress tomonidan hech qanday maxsus ogohlantirishsiz o'zgartirilishi mumkin, Shartlarning yangi versiyasi Internetda quyidagi manzilda (https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz), joylashtirilgan paytdan boshlab kuchga kiradi, agar Shartlarning yangi versiyasida boshqacha ko'rsatilmagan bo'lsa. Shartlarning joriy versiyasi har doim https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz sahifasida joylashgan.

ДРУГИЕ ПОЛОЖЕНИЯ

MISCELLANEOUS

BOSHQA QOIDALAR

LAliExpress не обрабатывает категории персональных данных, определенные законодательством Республики Узбекистан как специальные, биометрические и генетические данные.

LAliExpress does not process the categories of personal data defined by the laws of the Republic of Uzbekistan as special, biometric or genetic data.

LAliExpress O'zbekiston Respublikasi qonunchiligida maxsus, biometrik va genetik ma'lumotlar sifatida belgilangan shaxsiy ma'lumotlar toifalarini qayta ishlov bermaydi.

Правовыми основаниями Обработки персональных данных являются:

The legal framework for the processing of personal data is as follows:

Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlov berishning qonuniy asoslari quyidagilardir:

·            Конституция Республики Узбекистан от 08.12.1992 года No768-ХII с последующими изменениями и дополнениями;

·            Constitution of the Republic of Uzbekistan dated 08/12/1992 No. 768-ХII as subsequently amended;

·       O'zbekiston Respublikasining 08.12.1992 yildagi 768-XII-sonli Konstitutsiyasi, keyingi o'zgartirish va qo'shimchalar bilan;

 

·            Гражданский кодекс Республики Узбекистан (часть 1) от 12.12.1995 года;

·            Civil Code of the Republic of Uzbekistan (Part 1) dated 12/12/1995;

·       O‘zbekiston Respublikasining Fuqarolik kodeksi (1-qism) 12.12.1995 y.;

·            Гражданский кодекс Республики Узбекистан (часть 1) от 29.08.1996 года;

·            Civil Code of the Republic of Uzbekistan (Part 1) dated 29/08/1996;

·       O‘zbekiston Respublikasining Fuqarolik kodeksi (1-qism) 29.08.1996 y.;

·            Закон Республики Узбекистан «О персональных данных» от 02.07.2019 года No ЗРУ-547;

·            Personal Data Act of the Republic of Uzbekistan dated 02/07/2019 No. ЗРУ-547;

·       O‘zbekiston Respublikasining 02.07.2019 iyuldagi “Shaxsiy ma’lumotlar to‘g‘risida”gi” ORQ-547-sonli Qonuni;

·            Закон Республики Узбекистан «Об электронной коммерции» в редакции от 22 мая 2015 года No ЗРУ-385;

·            Electronic Commerce Act of the Republic of Uzbekistan as amended on 22 May 2015 No. ЗРУ-385;

·       O‘zbekiston Respublikasining 2015-yil 22-maydagi ORQ-385-sonli “Elektron tijorat to‘g‘risidagi” Qonuni;

·            Оператор осуществляет Обработку персональных данных также на основании применимых подзаконных нормативно-правовых актов

·            The Operator also Processes personal data on the basis of applicable delegated legislation.

·       Operator shaxsiy ma'lumotlarni Qayta ishlov berishni shuningdek, amaldagi qonun hujjatlari asosida amalga oshiradi.

·            согласие Субъектов персональных данных на Обработку их персональных данных.

·            consent of the Personal Data Subjects to the Processing of their personal data.

·       Shaxsiy ma'lumotlar sub'ektlarining shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlashga roziligi.

Отказ в предоставление персональных данных, отзыв согласия на обработку персональных данных влечет невозможность предоставления LAliExpress или его уполномоченными операторами услуг, что отображены в настоящих условиях.

Refusal to provide personal data, withdrawal of consent to the processing of personal data results in LAliExpress or its authorized operators being unable to provide services, which are reflected in these conditions.

Shaxsiy ma'lumotlarni taqdim etishdan bosh tortish, shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berishga rozilikni qaytarib olish LAliExpress yoki uning vakolatli operatorlariga ushbu shartlarda aks ettirilgan xizmatlarni taqdim etishning mumkin emasligiga olib keladi.

При обработке персональных данных LAliExpress принимает организационные, технические и правовые меры по обеспечению безопасности персональных данных, в частности обработка Персональных данных осуществляется в зарегистрированной в соответствии с требованием законодательства Республики Узбекистан базе персональных данных.

When processing personal data, LAliExpress shall take organizational, technical and legal measures to ensure the security of personal data, in particular, the processing of Personal data shall be carried out in a personal data base registered in accordance with the requirements of the legislation of the Republic of Uzbekistan.

Shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berishda LAliExpress shaxsiy ma'lumotlarning xavfsizligini ta'minlash uchun tashkiliy, texnik va huquqiy choralarni ko'radi, xususan, Shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berish O'zbekiston Respublikasi qonunchiligi talablariga muvofiq ro'yxatga olingan shaxsiy ma'lumotlar bazasida amalga oshiriladi.

LAliExpress осуществляет обработку персональных данных до подачи Вами отзыва согласия на обработку Персональных данных.

LAliExpress shall process personal data until you withdraw your consent to the processing of Personal Data.

LAliExpress shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berishga roziligingizni qaytarib olmaguningizcha shaxsiy ma'lumotlarga Qayta ishlov beradi.

Передача персональных данных уполномоченным органам государственной власти осуществляется в соответствии с требованиями законодательства Республики Узбекистан.

Personal data shall be transferred to authorized government authorities in accordance with the requirements of the laws of the Republic of Uzbekistan.

Shaxsiy ma’lumotlarni vakolatli davlat organlariga o‘tkazish O‘zbekiston Respublikasi qonun hujjatlari talablariga muvofiq amalga oshiriladi.

Изменение и дополнение персональных данных, не соответствующих действительности, производятся безотлагательно с момента установления такого несоответствия согласно с ПОЛИТИКОЙ КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТИ.

Changes and additions to personal data that do not correspond to reality shall be made immediately from the moment such a discrepancy is established in accordance with the PRIVACY POLICY.

Shaxsiy ma'lumotlarga haqiqatga mos kelmaydigan o'zgartirishlar va qo'shimchalar MAXFIYLIK SIYOSATIGA muvofiq bunday nomuvofiqlik aniqlangan paytdan boshlab darhol amalga oshiriladi.

Уничтожением персональных данных являются действия, в результате которых становится невозможным восстановить персональные данные.

Destruction of personal data shall be actions resulting in the impossibility of restoring personal data.

Shaxsiy ma'lumotlarni yo'q qilish - bu shaxsiy ma'lumotlarni qayta tiklash mumkin bo'lmagan harakatlar bolib hisoblanadi.

Персональные данные подлежат уничтожению LAliExpress, а также третьим лицом:

Personal data shall be destructed by LAliExpress, as well as by a third party:

Shaxsiy ma'lumotlar LAliExpress tomonidan, shuningdek uchinchi tomonidan yo'q qilinishi mumkin:

·            при достижении цели обработки персональных данных;

·            when the purpose of processing personal data is reached;

·       shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash maqsadiga erishilganda;

·            при наличии отзыва согласия на обработку персональных данных;

·            if there is a withdrawal of consent to the processing of personal data;

·       agar shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga rozilik qaytarib olingan bo'lsa;

·            по истечении срока обработки персональных данных, определенного согласием;

·            after the expiration of the personal data processing period determined by the consent;

·       rozilik bilan belgilangan shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash muddati tugaganidan keyin;

·            при вступлении в законную силу решения суда.

·            upon the entry into force of the court decision.

·       sud hukmi qonuniy kuchga kirganida.

Вы имеете право отозвать согласие на обработку персональных данных в той форме, в какой данное согласие было дано, либо в письменной форме, в том числе в виде электронного документа.

You have the right to withdraw consent to the processing of personal data in the form in which this consent was given, or in writing, including in the form of an electronic document.

Siz shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berishga rozilikni ushbu rozilik berilgan shaklda yoki yozma ravishda, shu jumladan elektron hujjat shaklida qaytarib olishga haqlisiz.

Вы как владелец персональных данных, а также Ваши законные представители могут отправлять запросы и обращения LAliExpress:

You, as the owner of personal data, as well as your legal representatives, can send requests and appeals to LAliExpress:

Siz, shaxsiy ma'lumotlarning egasi, shuningdek, qonuniy vakillaringiz sifatida LAliExpress-ga so'rov va murojaatlarni yuborishingiz mumkin:

·            в письменном виде по адресу: 189554, Сингапур, Брас Басах Роуд, 51, #01-21 Лазада Один (51 Bras Basah Road #01-21 Lazada One Singapore 189554);

·            in writing to: 51 Bras Basah Road #01-21 Lazada One Singapore 189554;

·       yozma shaklda 51 Bras Basah Road #01-21 Lazada Bir, Singapur, 189554 (51 Bras Basah Road #04-08 Lazada One Singapore 189554);

·            в электронной форме на e-mail:  ссылке и на почтовый адрес  DataProtection.AE@laliexpress.com.

·            in electronic form by e-mail at: DataProtection.AE@laliexpress.com.

·       elektron shaklda e-mail-ga: havola va pochta manzilga DataProtection.AE@laliexpress.com.

Ответ на запрос или обращение отправляется в установленной законодательством Республики Узбекистан форме в течение 10 (десяти) дней с момента получения запроса (обращения).

A response to a request or application shall be sent in the form provided for by the laws of the Republic of Uzbekistan within 10 (ten) days from the date of receipt of a request (application).

So‘rov yoki murojaatga javob O‘zbekiston Respublikasi qonun hujjatlarida belgilangan shaklda so‘rov (ariza) olingan kundan boshlab 10 (o‘n) kun ichida yuboriladi.

Настоящее Соглашение составлено на английском, русском и узбекском языках. В случае несоответствия между версиями на английском, узбекском и русском языках, версия на русском языке всегда будет иметь преимущественную силу.

This Agreement is executed in English, Russian and Uzbek languages. In case of inconsistency between the versions in English, Russian and Uzbek, the Russian version shall always prevail.

Ushbu Shartnoma ingliz, rus va oʻzbek tillarida tuzilgan. Ingliz, o'zbek va rus tilidagi versiyalar o'rtasida nomuvofiqlik bo'lsa, rus tilidagi versiya doimo ustunlik qiladi.

 

 

 

ОБЩИЕ УСЛОВИЯ ТАМОЖЕННОГО ДЕКЛАРИРОВАНИЯ ТРАНСГРАНИЧНЫХ ПОКУПОК ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЕЙ

GENERAL TERMS OF CUSTOMS DECLARATION OF CROSS-BORDER PURCHASES FOR BUYERS

XARIDORLAR UCHUN TRANSCHEGARAVIY XARIDLARNI BOJXONADA DEKLARATSIYALASHNING UMUMIY SHARTLARI

 

 

 

ТЕРМИНЫ

DEFINITIONS

TERMINLAR

LAliExpress – для целей настоящего соглашения под АЛИЭКСПРЕСС СИ-АЙ-ЭС ХОЛДИНГ ПТЕ. ЛТД. (регистрационный номер компании 201917627W; адрес регистрации: 189554, Сингапур, Брас Басах Роуд, 51, #04-08 Лазада Один (51 Bras Basah Road #04-08 Lazada One Singapore 189554)) или ее аффилированные лица, обеспечивающие операционную поддержку и управление торговой площадкой LAliExpress.ru (https://aliexpress.ru/).

For the purpose of this Agreement, LAliExpress shall mean ALIEXPRESS CIS HOLDING PTE. LTD. (company registration number 201917627W; registered address: 51 Bras Basah Road #04-08 Lazada One Singapore 189554) and its affiliates providing operational support and management of LAliExpress.ru marketplace (https://ru.laliexpress.com/).

LAliExpress - ushbu shartnoma maqsadlari uchun ALIEXPRESS CIS HOLDING PTE. LTD. (kompaniyaning roʻyxatga olish raqami 201917627W; roʻyxatga olish manzili: 51 Bras Basah Road #04-08 Lazada One Singapore 189554) yoki LAliExpress.ru (https://ru.laliexpress.com/) savdo platformasini operativ qo'llab-quvvatlash va boshqarishni ta'minlaydigan uning sho'ba korxonalari tushuniladi.

Товары – товары, доступные к покупке на платформе LAliExpress.ru.

Goods shall mean goods available for purchase at LAliExpress.ru marketplace.

Mahsulotlar - LAliExpress.ru platformasida xarid qilish mumkin bo'lgan mahsulotlar.

Покупатель (или «Вы») – зарегистрированный пользователь LAliExpress.ru, физическое лицо, совершившее на LAliExpress.ru покупку Товаров, пересылаемых в международных почтовых отправлениях на территорию Республики Узбекистан.

Buyer (or You) shall mean a registered user of LAliExpress.ru, an individual who purchased Goods at LAliExpress.ru that would be sent by international mail to the territory of the Republic of Uzbekistan.

Xaridor (yoki "Siz") - LAliExpress.ru saytida ro'yxatdan o'tgan foydalanuvchi, O'zbekiston Respublikasi hududiga xalqaro pochta orqali yuborilgan Mahsulotlarni LAliExpress.ru orqali xarid qilgan jismoniy shaxs bo'lib hisoblanasiz.

Уполномоченный оператор:

– АО «Узбекистон почтаси» адрес: 100000, г. Ташкент, ул. Алайская, дом 1, р/с 20210000900155266001,АКБ «ALOQA BANK»,МФО-00401, ИНН-200833833, OKOHX-52100, тел: 71 233-57-47; Hangzhou Cainiao Supply Chain Management Co., Limited (адрес регистрации: каб. 509, 5 / этаж, Блок 3, № 969, Вест Венйи Роуд, Район Юхан, Ханчжоу, Китай).

Authorized Operator shall mean

- AO Uzbekiston Pochtasi, address: 100000, Tashkent, 1 Alayskaya St., settlement account 20210000900155266001, ACB ALOQA BANK, MFO (bank's code) 00401, INN [tax identification number] 200833833, OKONKH [general classifier of economy branches] 52100, tel.: 71 233-57-47; Hangzhou Cainiao Supply Chain Management Co., Limited (registration address: room 509, 5th floor, block 3, #969, West Wen Yi Road, Yuhang District, Hangzhou, China).

Vakolatli operator

– “O‘zbekiston pochtasi” AJ Manzil: 100000, Toshkent sh., Alayskaya ko'ch., 1-uy, h/r 20210000900155266001, ATB “ALOQA BANK”, MFO-00401, STIR-200833833, OKONX-52100, tel: 71 233-57-47; Hangzhou Cainiao Supply Chain Management Co., Limited (Ro‘yxatdan o‘tgan manzil: 509-xona, 5/qavat, 3-blok, №969, Vest Venyi road, Yuxan tumani, Xanchjou, Xitoy).

СОГЛАСИЕ С УСЛОВИЯМИ УСЛУГ

ACCEPTANCE OF TERMS OF SERVICES

XIZMAT KO'RSATISH SHARTLARIGA ROZILIK

Оплачивая Товар при оформлении международной трансграничной покупки, Покупатель заключает Договор АО «Узбекистон почтаси»  (Договор заключается на основании ПРИЛОЖЕНИЯ № 1-ю к приказу генерального директора Узбекского агентства связи и информатизации от 22 февраля 2011 года и/или Общие условия оказания таможенно-брокерских услуг («Общие условия») с компаниями, являющимися Уполномоченным оператором для целей декларирования товаров, пересылаемых в международных почтовых отправлениях, и уплаты в отношении таких товаров таможенных платежей. LAliExpress не несет никакой ответственности за выполнение Вами обязательств по уплате таможенных платежей и декларированию товаров, а также за выполнение Уполномоченным оператором (как указано выше) своих обязательств перед Вами в соответствии с Договором-офертой и/или Общими условиями. В соответствии с настоящими Условиями в целях исполнения договоров с Вами Вы предоставляете LAliExpress право на передачу Уполномоченному оператору информации о номере и дате Вашего заказа, а также о размере подлежащего уплате в соответствии с требованиями законодательства Республики Узбекистан платежа в связи с декларированием товаров и уплатой таможенных платежей. LAliExpress не несет ответственности за обработку Вашего таможенного платежа, а также за обработку данных, предоставляемых Вами Уполномоченному оператору и никаким образом в данных операциях не участвует.

By paying for the Goods when making an international crossborder purchase, the Buyer shall enter into an Agreement with AO Uzbekistan Pochtasi (the Agreement is concluded on the basis of APPENDIX No. 1 to the order  of the Director General of the Uzbek Agency for Communications and Informatization dated 22 February 2011 and/or General Terms and Conditions On Customs Brokerage Services with companies, which are Authorized Operators for the purposes of declaration of goods sent by international mail and payment of customs duties with regard to such goods.  LAliExpress is not responsible for Your obligations to pay customs duties and declare goods, as well as for the performance of its obligations to You by the Authorized Operator (as mentioned above) in accordance with the public offer-contract and/or the General Terms.  In accordance with these Terms, to perform agreements with You, You authorize LAliExpress to transfer information on the number and date of your order to the Authorized Operator, as well as the amount of payment to be made in accordance with the statutory requirements of the Republic of Uzbekistan in relation to the declaration of goods and payment of customs duties. LAliExpress is not responsible for the processing of Your customs payment and for processing of the data provided by You to the Authorized Operator and is not in any way involved in these transactions.

Xaridor xalqaro transchegaraviy xaridni amalga oshirishda Mahsulot haqini to‘lab, “O‘zbekiston pochtasi” AJ bilan Shartnoma tuzadi (Shartnoma O‘zbekiston aloqa va axborotlashtirish agentligi Bosh direktorining 2011-yil 22-fevraldagi buyrug‘ining №1-ilova asosida va/yoki bojxona brokerligi xizmatlarining Umumiy shartlari  (“Umumiy shartlar”) xalqaro pochta jo‘natmalarida jo‘natilgan mahsulotlarni deklaratsiyalash va bunday mahsulotlarga nisbatan bojxona to‘lovlarini to‘lash maqsadida Vakolatli operator bo‘lgan kompaniyalar bilan tanishishingiz mumkin. LAliExpress hech qanday tarzda sizning bojxona to'lovlarini to'lash va mahsulotlarni deklaratsiyalash bo'yicha majburiyatlaringizni bajarishingiz, shuningdek Oferta shartnomasi va / yoki Umumiy shartlar asosida Vakolatli operator tomonidan (yuqorida ko'rsatilgan) sizning oldingizda o'z majburiyatlarini bajarishingiz uchun javobgar bo'lmaydi.  Ushbu Shartlarga muvofiq, siz bilan tuzilgan shartnomalarni bajarish uchun siz LAliExpress-ga Vakolatli operatorga buyurtmangiz raqami va sanasi, shuningdek, mahsulotlarni deklaratsiyalash va bojxona to‘lovlarini to‘lash bilan bog‘liq O‘zbekiston Respublikasining qonun hujjatlari talablarga muvofiq to'lanishi kerak bo'lgan to'lov miqdori haqidagi ma'lumotlarni o'tkazish huquqini berasiz. LAliExpress sizning bojxona to'lovingizni qayta ishlash, shuningdek, Siz tomondan Vakolatli operatorga taqdim etgan ma'lumotlarga qayta ishlov berish uchun javobgar emas va hech qanday tarzda ushbu operatsiyalarda ishtirok etmaydi.

 

 

 

В целях исполнения договоров с Вами Покупатель выражает свое безусловное согласие на обработку в том числе сбор, систематизацию, хранение, изменение, дополнение, использование, распространение (в том числе передачу, трансграничную передачу, включая трансграничную передачу в Германию, Сингапур, Китай, обезличивание, блокирование, удаление, уничтожение и иные действия автоматизированным, механическим, ручным или иным способом по усмотрению LAliExpress) своих персональных данных (включая Ваше имя, имя пользователя, почтовый адрес (-а), контактный номер и / или адрес электронной почты, адрес регистрации, серию и номер паспорта, а также иные паспортные данные) LAliExpress и выражает согласие с передачей персональных данных для обработки и обработкой в аналогичном объеме персональных данных продавцом для передачи Ваших персональных данных логистическим партнерам для цели исполнения обязанностей по договору купли-продажи товара, доставки Товара, подрядчиками и субподрядчиками LAliExpress, включая Уполномоченного оператора, а также обработкой в аналогичном объеме персональных данных Покупателя, полученных LAliExpress от указанных лиц, для целей исполнения договоров с Покупателем, в том числе для цели таможенного оформления товаров Покупателя, прибывших на территорию Республики Узбекистан, а также с поручением на обработку (в том числе сбор, запись, систематизацию, анализ, извлечение, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), использование, распространение (сбор, запись, систематизацию, накопление, хранение, уточнение (обновление, изменение), извлечение, использование, передачу LAliExpress и/или ее подрядчикам, субподрядчикам, обезличивание, блокирование, удаление, уничтожение) Ваших персональных данных для цели проверки корректности предоставленных для таможенного оформления данных и предоставления LAliExpress и/или ее подрядчикам, субподрядчикам ПИНФЛ и/или ФИО Покупателя (если применимо), а также обработки в аналогичном объеме персональных данных Покупателя, полученных LAliExpress и/или ее подрядчиками, субподрядчиками от указанных лиц, исключительно для целей исполнения договоров с Покупателем, и гарантирует, что имеет право предоставлять аналогичное согласие на обработку персональных данных в отношении третьих лиц (получателей покупок) в случае предоставления персональных данных таких лиц, а также, что им получено согласие таких третьих лиц (получателей покупок) на предоставление их персональных данных для указанных целей. Покупатель несет ответственность за нарушение данного положения в соответствии с применимым законодательством.

To perform agreements with You the Buyer gives unconditional consent to the processing, including collection, systematization, storage, modification, addition, use, distribution (including transfer, cross-border transfer, in particular, cross-border transfer to Germany, Singapore China, depersonalization, blocking, deletion, destruction and other actions, whether automatically, mechanically, manually or otherwise at the discretion of LAliExpress) of his/her personal data (including Your name, user name, mailing address(es), contact number and/or email address, registration address, passport series and number, as well as other passport details) by LAliExpress and agrees with the transfer of personal data for processing and processing in a similar amount of personal data by the seller for the transfer of Your personal data to logistics partners for the purpose of performance of obligations under the contract of sale and purchase of goods, delivery of the Goods, contractors and subcontractors of LAliExpress, including the Authorized Operator, as well as processing in a similar the amount of personal data of the Buyer received by LAliExpress from the above persons for the purposes of performing contracts with the Buyer, including for the purpose of customs clearance of the Buyer's goods that arrived on the territory of the Republic of Uzbekistan, as well as with an order for processing (including collection, recording, systematization, analysis, extraction, accumulation, storage, clarification (updating, changing), use, distribution (collection, recording, systematization, accumulation, storage, clarification (updating, changing), extraction, use, transfer to LAliExpress and/or its contractors, subcontractors, depersonalization, blocking, deletion, destruction) of Your personal data for the purpose of verifying the correctness of data provided for the customs clearance and provision to LAliExpress and/or its contractors, subcontractors of Individual Personal Identification Number and/or full name of the Buyer (if applicable), as well as processing in a similar amount extent of the Buyer's personal data received by LAliExpress and/or its contractors, subcontractors from the above persons, solely for the purposes of performance contracts with the Buyer and warrants that he/she has the right to provide similar consent to the processing of personal data in relation to third parties (recipients of purchases) in the event of provision of personal data of such persons, and that they have obtained the consent of such third parties (recipients of purchases) to the provision of their personal data for the above purposes. The Buyer shall be liable for the breach of this provision in accordance with the applicable law.

Siz bilan tuzilgan shartnomalarni bajarish uchun Xaridor yig'ish, tizimlashtirish, saqlash, o'zgartirish, qo'shish, foydalanish, tarqatish (jumladan, transchegara o'tkazish, shu jumladan Germaniya, Singapur, Xitoydan transchegara o'tkazish, shaxsiy ma'lumotlaringizni LAliExpressdagi (shu jumladan ismingiz, foydalanuvchi ismingiz, pochta manzilingiz(laringiz), aloqa raqamingiz va/yoki elektron pochta manzilingiz, ro'yxatga olish manzilingiz, pasport seriya va raqamingiz, hamda boshqa pasport ma'lumotlaringiz)-ni avtomatlashtirilgan, mexanik, qo'lda yoki LAliExpress ixtiyoriga ko'ra boshqa yo'l bilan shaxsiysizlashtirish, blokirovka qilish, o'chirib tashlash, yo'q qilish va boshqa harakatlarga so'zsiz roziligini bildiradi. Xaridor tovarlarni sotib olish va sotish, yetkazib berish bo'yicha shartnoma asosida majburiyatlarni bajarish maqsadida shaxsiy ma'lumotlaringizni logistika hamkorlariga berish uchun sotuvchi tomonidan shaxsiy ma'lumotlaringizga shunga o'xshash hajmga qayta ishlov berish va qayta ishlov berish uchun shaxsiy ma'lumotlarni topshirishga, LAliExpress pudratchilari, subpudratchilari, shu jumladan Vakolatli operatori tomonidan Tovarni yetlkazib berish, shuningdek, LAliExpress tomonidan xaridor bilan shartnomalar tuzish, shu jumladan Xaridorning O‘zbekiston Respublikasi hududiga kelgan tovarlarni bojxona rasmiylashtiruvi uchun ushbu shaxslardan olingan Xaridorning shaxsiy ma'lumotlariga shunga o'xshash hajmga qayta ishlov berishga roziligini beradi. Shuningdek, Xaridor qayta ishlash (jumladan, yig'ish, ro'yxatga olish, tizimlashtirish, tahlil qilish, chiqarib olish, to'plash, saqlash, aniqlashtirish (yangilash, o'zgartirish), foydalanish, tarqatish (to'plash, qayd etish, tizimlashtirish, to'plash, saqlash, aniqlashtirish (yangilash, o'zgartirish), chiqarib olish, ishlatish, LAliExpress-ga va / yoki uning pudratchilariga, subpudratchilariga topshirish bojxona rasmiylashtiruvi uchun taqdim etilgan ma'lumotlarning to'g'riligini tekshirish va LAliExpress va / yoki uning pudratchilari, subpudratchilari PINFL va / yoki Xaridorning to'liq nomini (mavjud bo'lsa) taqdim etish uchun shaxsiy ma'lumotlaringizni shaxsiysizlashtirish, blokirovka qilish, o'chirib tashlash, yo'q qilish)-ga roziligini beradi. Bundan tashqari, Xaridor LAliExpress va/yoki uning pudratchilari, subpudratchilari tomonidan ushbu shaxslardan olingan Xaridorning shaxsiy ma'lumotlarini bir xil miqdorda, faqat Xaridor bilan tuzilgan shartnomalarni bajarish maqsadida qayta ishlashga rozilik beradi, va agar bunday shaxslarning shaxsiy ma'lumotlari taqdim etilgan bo'lsa, uchinchi shaxslarga (xaridlarni oluvchilarga) nisbatan shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berishga shunga o'xshash rozilikni berish huquqiga ega ekanligini kafolatlaydi, shuningdek, bunday uchinchi shaxslarning (sotib oluvchilarning) belgilangan maqsadlarda shaxsiy ma'lumotlarini taqdim etishi to'grisida roziligini olganligini kafolatlaydi. Xaridor ushbu qoidani buzganlik uchun amaldagi qonunchilikka muvofiq javobgar bo'ladi.

Настоящие Условия могут быть изменены LAliExpress без какого-либо специального уведомления, новая редакция Условий вступает в силу с момента ее размещения в сети Интернет по следующему адресу (https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz), если иное не предусмотрено новой редакцией Условий. Действующая редакция Условий всегда находится на странице по адресу https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz.

The Terms can be amended by LAliExpress without any special notice; new version of the Terms shall enter into force when posted online at the following web address (https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz), unless otherwise provided for in the new revision of these Terms. The current version of the Terms is always available at https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz.

Ushbu Shartlar LAliExpress tomonidan hech qanday maxsus ogohlantirishsiz o'zgartirilishi mumkin, Shartlarning yangi versiyasi Internetda quyidagi manzilda (https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz), joylashtirilgan paytdan boshlab kuchga kiradi, agar Shartlarning yangi versiyasida boshqacha ko'rsatilmagan bo'lsa. Shartlarning joriy versiyasi har doim https://business.ru.laliexpress.com/legal-docs/article/delivery_declare_uz sahifasida joylashgan.

ДРУГИЕ ПОЛОЖЕНИЯ

MISCELLANEOUS

BOSHQA QOIDALAR

LAliExpress не обрабатывает категории персональных данных, определенные законодательством Республики Узбекистан как специальные, биометрические и генетические данные.

LAliExpress does not process the categories of personal data defined by the laws of the Republic of Uzbekistan as special, biometric or genetic data.

LAliExpress O'zbekiston Respublikasi qonunchiligida maxsus, biometrik va genetik ma'lumotlar sifatida belgilangan shaxsiy ma'lumotlar toifalarini qayta ishlov bermaydi.

Правовыми основаниями Обработки персональных данных являются:

The legal framework for the processing of personal data is as follows:

Shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlov berishning qonuniy asoslari quyidagilardir:

·            Конституция Республики Узбекистан от 08.12.1992 года No768-ХII с последующими изменениями и дополнениями;

·            Constitution of the Republic of Uzbekistan dated 08/12/1992 No. 768-ХII as subsequently amended;

·            O'zbekiston Respublikasining 08.12.1992 yildagi 768-XII-sonli Konstitutsiyasi, keyingi o'zgartirish va qo'shimchalar bilan;

·            Гражданский кодекс Республики Узбекистан (часть 1) от 12.12.1995 года;

·            Civil Code of the Republic of Uzbekistan (Part 1) dated 12/12/1995;

·            O‘zbekiston Respublikasining Fuqarolik kodeksi (1-qism) 12.12.1995 y.;

·            Гражданский кодекс Республики Узбекистан (часть 1) от 29.08.1996 года;

·            Civil Code of the Republic of Uzbekistan (Part 1) dated 29/08/1996;

·            O‘zbekiston Respublikasining Fuqarolik kodeksi (1-qism) 29.08.1996 y.;

·            Закон Республики Узбекистан «О персональных данных» от 02.07.2019 года No ЗРУ-547;

·            Personal Data Act of the Republic of Uzbekistan dated 02/07/2019 No. ЗРУ-547;

·            O‘zbekiston Respublikasining 02.07.2019 iyuldagi “Shaxsiy ma’lumotlar to‘g‘risida”gi” ORQ-547-sonli Qonuni;

·            Закон Республики Узбекистан «Об электронной коммерции» в редакции от 22 мая 2015 года No ЗРУ-385;

·            Electronic Commerce Act of the Republic of Uzbekistan as amended on 22 May 2015 No. ЗРУ-385;

·            O‘zbekiston Respublikasining 2015-yil 22-maydagi ORQ-385-sonli “Elektron tijorat to‘g‘risidagi” Qonuni;

·            Оператор осуществляет Обработку персональных данных также на основании применимых подзаконных нормативно-правовых актов.

·            The Operator also Processes personal data on the basis of applicable delegated legislation.

·            Operator shaxsiy ma'lumotlarni Qayta ishlov berishni shuningdek, amaldagi qonun hujjatlari asosida amalga oshiradi.

·            согласие Субъектов персональных данных на Обработку их персональных данных.

·            consent of the Personal Data Subjects to the Processing of their personal data.

·            Shaxsiy ma'lumotlar sub'ektlarining shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlashga roziligi.

Отказ в предоставление персональных данных, отзыв согласия на обработку персональных данных влечет невозможность предоставления LAliExpress  или его уполномоченными операторами услуг, что отображены в настоящих условиях.

Refusal to provide personal data, withdrawal of consent to the processing of personal data results in LAliExpress or its authorized operators being unable to provide services, which are reflected in these conditions.

Shaxsiy ma'lumotlarni taqdim etishdan bosh tortish, shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berishga rozilikni qaytarib olish LAliExpress yoki uning vakolatli operatorlariga ushbu shartlarda aks ettirilgan xizmatlarni taqdim etishning mumkin emasligiga olib keladi.

При обработке персональных данных LAliExpress принимает организационные, технические и правовые меры по обеспечению безопасности персональных данных, в частности обработка Персональных данных осуществляется в зарегистрированной в соответствии с требованием законодательства Республики Узбекистан базе персональных данных.

When processing personal data, LAliExpress shall take organizational, technical and legal measures to ensure the security of personal data, in particular, the processing of Personal data shall be carried out in a personal data base registered in accordance with the requirements of the legislation of the Republic of Uzbekistan.

Shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berishda LAliExpress shaxsiy ma'lumotlarning xavfsizligini ta'minlash uchun tashkiliy, texnik va huquqiy choralarni ko'radi, xususan, Shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berish O'zbekiston Respublikasi qonunchiligi talablariga muvofiq ro'yxatga olingan shaxsiy ma'lumotlar bazasida amalga oshiriladi.

LAliExpress осуществляет обработку персональных данных до подачи Вами отзыва согласия на обработку Персональных данных.

LAliExpress shall process personal data until you withdraw your consent to the processing of Personal Data.

LAliExpress shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berishga roziligingizni qaytarib olmaguningizcha shaxsiy ma'lumotlarga Qayta ishlov beradi.

Передача персональных данных уполномоченным органам государственной власти осуществляется в соответствии с требованиями законодательства Республики Узбекистан.

Personal data shall be transferred to authorized government authorities in accordance with the requirements of the laws of the Republic of Uzbekistan.

Shaxsiy ma’lumotlarni vakolatli davlat organlariga o‘tkazish O‘zbekiston Respublikasi qonun hujjatlari talablariga muvofiq amalga oshiriladi.

Изменение и дополнение персональных данных, не соответствующих действительности, производятся безотлагательно с момента установления такого несоответствия.

Changes and additions to personal data that do not correspond to reality shall be made immediately from the moment such a discrepancy is established.

Shaxsiy ma'lumotlarga haqiqatga mos kelmaydigan o'zgartirishlar va qo'shimchalar bunday nomuvofiqlik aniqlangan paytdan boshlab darhol amalga oshiriladi.

Уничтожением персональных данных являются действия, в результате которых становится невозможным восстановить персональные данные.

Destruction of personal data shall be actions resulting in the impossibility of restoring personal data.

Shaxsiy ma'lumotlarni yo'q qilish - bu shaxsiy ma'lumotlarni qayta tiklash mumkin bo'lmagan harakatlar bolib hisoblanadi.

Персональные данные подлежат уничтожению LAliExpress, а также третьим лицом:

Personal data shall be destructed by LAliExpress, as well as by a third party:

Shaxsiy ma'lumotlar LAliExpress tomonidan, shuningdek uchinchi tomonidan yo'q qilinishi mumkin:

·            при достижении цели обработки персональных данных;

·            when the purpose of processing personal data is reached;

·            shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash maqsadiga erishilganda;

·            при наличии отзыва согласия на обработку персональных данных;

·            if there is a withdrawal of consent to the processing of personal data;

·            agar shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlashga rozilik qaytarib olingan bo'lsa;

·            по истечении срока обработки персональных данных, определенного согласием;

·            after the expiration of the personal data processing period determined by the consent;

·            rozilik bilan belgilangan shaxsiy ma'lumotlarni qayta ishlash muddati tugaganidan keyin;

·            при вступлении в законную силу решения суда.

·            upon the entry into force of the court decision.

·            sud hukmi qonuniy kuchga kirganida.

Вы имеете право отозвать согласие на обработку персональных данных в той форме, в какой данное согласие было дано, либо в письменной форме, в том числе в виде электронного документа.

You have the right to withdraw consent to the processing of personal data in the form in which this consent was given, or in writing, including in the form of an electronic document.

Siz shaxsiy ma'lumotlarga qayta ishlov berishga rozilikni ushbu rozilik berilgan shaklda yoki yozma ravishda, shu jumladan elektron hujjat shaklida qaytarib olishga haqlisiz.

ВЫ как владелец персональных данных, а также Ваши законные представители могут отправлять запросы и обращения LAliExpress:

You, as the owner of personal data, as well as your legal representatives, can send requests and appeals to LAliExpress:

Siz, shaxsiy ma'lumotlarning egasi, shuningdek, qonuniy vakillaringiz sifatida LAliExpress-ga so'rov va murojaatlarni yuborishingiz mumkin:

·            в письменном виде по адресу: 189554, Сингапур, Брас Басах Роуд, 51, #04-08 Лазада Один (51 Bras Basah Road #04-08 Lazada One Singapore 189554);

·            in writing to: 51 Bras Basah Road #04-08 Lazada One Singapore 189554;

·            yozma shaklda 51 Bras Basah Road #04-08 Lazada Bir, Singapur, 189554 (51 Bras Basah Road #04-08 Lazada One Singapore 189554);

·            в электронной форме по электронной почте DataProtection.AE@laliexpress.com.

·            in electronic form by e-mail at: DataProtection.AE@laliexpress.com.

·            elektron pochta bo'yicha DataProtection.AE@laliexpress.com.

Ответ на запрос или обращение отправляется в установленной законодательством Республики Узбекистан форме в течение 10 (десяти) дней с момента получения запроса (обращения).

A response to a request or application shall be sent in the form provided for by the laws of the Republic of Uzbekistan within 10 (ten) days from the date of receipt of a request (application).

So‘rov yoki murojaatga javob O‘zbekiston Respublikasi qonun hujjatlarida belgilangan shaklda so‘rov (ariza) olingan kundan boshlab 10 (o‘n) kun ichida yuboriladi.

Настоящее Соглашение составлено на английском, русском и узбекском языках. В случае несоответствия между версиями на английском, русском и узбекском языках, версия на русском языке всегда будет иметь преимущественную силу.

This Agreement is executed in English, Russian and Uzbek languages. In case of inconsistency between the versions in English, Russian and Uzbek, the Russian version shall always prevail.

Ushbu Shartnoma ingliz, rus va oʻzbek tillarida tuzilgan. Ingliz, o'zbek va rus tilidagi versiyalar o'rtasida nomuvofiqlik bo'lsa, rus tilidagi versiya doimo ustunlik qiladi.